Zablistao Red star

0

Igralo se fer, mrežu su se zatresle skoro 100 puta, a mnogobrojne atraktivne akcije su mamile aplauze veselih ljubitelja fudbala.

TREĆI: Sastav "Monte Kastela"

Organizatori, u prvom redu braća Nenad i Predrag Miličević, Aca Kuzmanović, Čedo Danilović, Momo Skopljak, Stojan Djordjević, Goran Kostić… su mnogo toga učinili kako bi sve funkcionisalo kao švajcarski sat na srpski način.

 

Zadovoljni i sa drugim mestom: "Pink – tink"

Sudijska dvojka, Azra Hadžić i Voja Vukojević "Zmaj", bila je na visini zadatka, a ako su nekada i pogrešile plavookoj sa dugim kosama Azri sve je opraštano. Tako je i Vojo pored koleginice dobio najbolje ocene od organizatora, ali i mnogih igrača.

ODLIČNE SUDIJE: Azra Hadžić i Vojo Vukojević

 Kako se približavao kraj turniru publika je dolazila u sve većem broju kako bi uživala u finalu. Pojedine ekipe koje su planirale prva mesta, a nisu došli do polufinala ili finala, polako su pakovali tašne i uz pozdrav "do sledeće godine" odlazili kućama umorni, ali sa još jednim većim iskustvom.

 

Red star, najbolji na turniru iz Lucerna

Hvala svima
 

"Svim učesnicima hvala od igrača, sponzora, publike, sudija i radne grupe koji su hteli ali i želeli da ovaj turnir bude medju najboljim u zemlji "sireva i čokolada",  reči su Nenada Miličevića, koji je napomenuo da se sledeće godine u isto vreme i na istom mesto održava novi turnir, a već se prijavilo 12 timova!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I, onda u finalu Red star iz Lucerna bio je bolji od momaka, koji su nosili ima diskoteke "Pink – tink", pošto su ih savladali sa 3:2. Ekipa "Monte Kastela" se mučila protiv domaćina, jer su ih jedva pobedili u borbi za treće mesto sa 1:0.

 

Domaćini su prezadovoljni četvrtim mestom.

Nije organizatorima bilo teško da izaberu najboljeg igrača Predraga Miličevića, koji je vedrio i oblačio na svim linijama na terenu, ali i vodjenju turnira. Kad god bi brat Nenad pogrešio Pedja bi ispravio da niko nije primetio.

 

Simpatične, stroge, ali pravedne sudije Azra Hadžić i Vojo Vukojević nagradjene su sa peharom i honorarom od 200 švajcarskih franaka.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime