Zabava kao nagrada

0

Klub Sloga iz Amrisvila organizovao je nedavno muzičko veče, kao zahvalnost članovima koji su sakupili humanitarnu pomoći, koju je klub poslao ugroženima od poplave u otadžbini.
Ovaj klub je, inače, poznat po tome što i danas okuplja članove poreklom iz cele bivše Jugoslavije. Tako su se i ovoga puta okupili članovi koji su rodom iz BiH, Srbije i drugih republika bivše Jugoslavije.
– Posle uspele humanitarne akcije, odlučili smo da održimo jedno lepo veče uz večeru, piće i muziku uživo. Vidite i sami, štimung je fantastičan pa su neki zaigrali i na stolovima – kaže za "Vesti" Milenko Cvijetković, potpredsednik ovog kluba, rodom iz Dvorova.
– Humanitarnu pomoć smo poslali za Semberiju, a pomenuo bih Osnovnu školu "Petar Kočić" iz sela Brodac, za koju sam i lično odvojio 1.000 franaka, kako bi maturanti te škole proslavili matursko veče. Takođe smo odneli ceo kamion bolničkih kreveta u Domu zdravlja u Loparama – dodao je Cvijetković

Bugarske pevačice

Članove kluba su zabavljale i bugarske pevačice i plesačice, pred kraj druženja otpevao je i poznati pevač u ovom kraju Srećko Nedić iz St. Galena, poznat po svom prodornom glasu, pa svi u šali kažu da mu mikrofon nije ni potreban.
Druženje je trajalo do pred zoru, kada su se razišli i poslednji gosti.
 

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime