EPA/Luca Bruno
Formula 1

Poznati holivudski glumac i svetski prvak u Formuli 1 prijateljovali u Abu Dabiju, na poslednjoj trci u sezoni.

 

Vil Smit i Luis Hamilton neguju drugarski odnos poslednjih pet godina. Poslednja trka u sezoni, koja je vožena u Abu Dabiju, bila je prilika da američki glumac bude gost britanskog asa.

Budući da je Hamilton već u Meksiku, u prošlom nadmetanju, sačuvao titulu svetskog prvaka, osvojivši je peti put, atmosfera u Mercedesovom timu je bila svečarska i opuštena. Britanac je dozvolio svom prijatelju da obuče kostim vozača, a ovom je onda pala na pamet domišljata stvar.

– Mogu i ja da vozim formulu. Luis će mi pokazati nekoliko osnovnih komandi i eto mene na stazi. Ove godine sam napunio 50 i odlučio sam da u životu radim štagod poželim. Zato hoću u bolid – pola u šali, pola u zbilji izjasnio se Smit.

View this post on Instagram

You better win bro… 😤🤣 @willsmith 🐐

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Pošto Hamilton nije prihvatio njegovu suludu zamisao, ovaj je rešio da ga kidnapuje kako bi ga sprečio da učestvuje na trci. Vezao je Hamiltona trakom za stolicu. Taocu je objasnio da niko neće primetiti da je Hamilton Smit jer, zaboga, obojica su crne puti.

Glumac se uputio ka bolidu da glumi. “Provaljen” je na prvu. Obezbeđenje Mercedesa ga je sprovelo van.

Naravno sve je to bilo simpatično glumčevo maslo kao posebna nota u Hamiltonovoj proslavi. Britanski vozač, iako već šampion, nije se štedeo ni u poslednjoj trci. Pobedio je i u Abu Dabiju, a 11. put u sezoni koja ima 21 trku.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime