youtube.com/Srpska napredna stranka

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da huligane na ulicama Beograda koji su sinoć i danas uništavali državnu imovinu i napadali policiju organizuje i plaća Dragan Ðilas sa svojim saradnicima sa kojima je već jednom pokrao Beograd.

Napad na Javni servis, uništavanje državne imovine, vređanje novinara i urednika i pokušaj da Ðilas uređuje dnevnik RTS kao što je to radio u periodu od 2004 – 2013. godine organizuje direktno Dragan Ðilas preko svojih plaćenika kao što su Jelena Anasonović, Branko Miljuš ili Aleksandar Bijelić – rekao je Vesić.

On je rekao i da svako ko je juče gledao snimke pokušaja otimanja državne televizije mogao je da vidi ove Ðilasove saradnike kako usmeravaju huligane prilikom upada u zgradu RTS i prenose Ðilasove poruke ljudima koji se nalaze ispred zgrade.

Vesić je podsetio da je “Ðilas sa nekima od ovih saradnika godinama uništavao Beograd”.

– Zajedno sa Bijelićem koji mu je bio gradski menadžer pokrao je Beograd pre svega u aferi Bulevar u kojoj su oštetili Grad Beograd za preko 8 miliona evra a građani još pamte kako su Ðilas i Bjelić tukli građane u Rači samo zato što su se usudili da tadašnjem beogradskom paši Ðilasu postave pitanje – rekao je Vesić.

– Još pamtimo kako je Ðilasovo obezbeđenje tuklo izbegle Srbe sa Kosova i Metohije koji su se okupili ispred Skupštine grada Beograda i tom prilikom su povredili devojčicu – rekao je Vesić i dodao da je “Grad Beograd zbog toga na sudu platio odštetu devojčici”.

– Ðilas je uvek bio nasilnik i ništa više a njegovo ponašanje na vlasti nije ništa drugo bilo do pljačka i nasilje – rekao je Vesić i dodao “zato ne čudi to što danas bahati Ðilas nasiljem pokušava da preuzme vlast i obračuna se sa političkim protivnicima”.

– Ne mari mnogo Ðilas zato što nema podršku naroda jer on misli da sve može da se kupi parama – rekao je Goran Vesić.

Source :

Vestionline,Tanjug

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime