Ujedinili Zvezdu i Partizan

0

Najstariji klub na teritoriji Donje Austrije, "Jedinstvo" iz Švehata, organizovao je proteklog vikenda turnir u malom fudbalu. Učestvovale su ekipe u kojima su bili igrači raznih nacionalnosti – Srbi, Mađari, Turci, Austrijanci, Albanci i drugi, deca prijatelja kluba.
Oni su odmeravali snage pod imenima Crvena zvezda/Partizan (Švehat), Bakardi (Švehat Fišamend), Jedinstvo (Švehat Beč), Beli orlovi (Švehat Ranersdorf), Struga (Lancersdorf Beč).

Učesnici turnira

Turnir je osvojila ekipa Jedinstva, drugo mesto pripalo je timu Bakardi, treći je Crvena zvezda/Partizan", četvrti su Beli orlovi, a peta je Struga.
Pobednicima turnira predsednik Jedinstva iz Švehata Krsta Petrišorević uručio je pehare i diplome.
Najbolji strelac turnira bio je Gekhan Ajdin (Bakardi), najbolji golman Georg Pfefer (Jedinstvo), a najbolji igrač Jan Rihard Luncer (Beli orlovi). Najmlađa ekipa na turniru bio je tim Struge.
Posle proglašenja pobednika učesnicima je priređen ručak.
U organizaciji turnira predsedniku Petrišoreviću pomogli su Ljubisav Draganović, blagajnik kluba, i Dragiša Trujkić, član uprave, kao i Mira Petrišorević.
 

Stiže Deda Mraz
Sledeća aktivnost kluba Jedinstvo je "Deda Mraz u klubu". Kao i svake godine, 26. decembra u 19 sati mališane će posetiti Deda Mraz i podeliti im novogodišnje paketiće.

 

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime