Terzić: Sad sledi teži deo, a Bojanina povreda je veliki minus za nas

0
fivb.org

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je u četvrtak ujutro i petu pobedu Svetskom prvenstvu u Japanu, pošto je bila bolja od Portorika sa 3:0.

– Na današnjoj utakmici smo dali šansu igračicama koje nisu mnogo igrale do sada. Pokazale su da na njih može da se računa i to nam je zaista mnogo važno – rekao je Terzić.

Trijumf Srbije je ostao u senci povrede kolena Bojane Milenković. Stepen povrede biće poznat posle pregleda u bolnici u Hamamacuu, a svi u taboru Srbije se nadaju da nije reč o težoj povredi.

– Nažalost, desilo se to sa Bojanom… To je veliki minus za našu reprezentaciju, jer je ona jedan od važnih igrača i šrafova u našoj ekipi. Međutim, šta je tu je, to su neke stvari koje se dešavaju u sportu i koje treba prevazići na pravi način – rekao je selektor Srbije.

Odbojkašice Srbije će u petak otputovati u Nagoju, gde će se od 7. do 11. oktobra igrati mečevi druge faze takmičenja. Tačan raspored i satnica utakmica biće objavljeni najkasnije sutra.

Po tri prvoplasirane selekcije iz E i F grupe izboriće plasman u treću rundu takmičenja, koja će se odigrati u Nagoji.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime