Košarkaška reprezentacija Srbije u jednom beogradskom hotelu okupila se kako bi otpočela pripreme za dva kvalifikaciona meča za plasman na Svetsko prvenstvo koje će se igrati u Kini.

Na okupljanju se pojavio i Miloš Teodosić, doskorašnji košarkaš LA Klipersa. Odazvao se pozivu selektora Aleksandra Đorđevića.

– Meni je uvek drago da dođem da igram za reprezenatciju, uživam što sam ovde. Potrudiću se da pomognem ekipi u pobedi. Navikao sam na pritisak, ništa novo, važno je da se koncentrišemo na cilj koji je pred nama. Dobro se osećam, nije da sam najspremniji, ali imam dovoljno energije i snage za dva meča. Nadam se da ćemo pobediti Estoniju, bitno je da odradimo trening večeras. Momci koji su igrali cele kvalifikcaije zaslužuju da Pionir u meču protiv Izraela bude pun zbog njih samih. Biće značajna utakmica za nas, nadam se da će ljudi doći – otkrio je Teodosić.

 

– Ovo je prvi put da sam dobio otkaz u nekoj ekipi. Nije lako da razmišljaš sa te strane. Ova godina nije bila to to, mučila se ekipa sa mnom i ja sa njom, nisam priželjkivao da budem trejdovan gde ne bih igrao. Vrlo sam zadovoljan situacijom na kraju, ostali smo u super odnosima, ali to je najbolje I za mene I njih. Nema ljutnje, filozofija im je bila drugačija. Doveli su mladog plejmejkera, sa pravom. Što se tiče ove sezone, plan mi je da igram za reprezentaciju, pa da se odmorim malo do kraja, da radim na sebi – rekao je popularni Teo.

 

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime