Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške.

Bivša “zadrugarka” baš nema sreće kada je njena karijera u pitanju. Teodora se dugo trudila da zaradi novac, što je i razlog ulaska u rijaliti. Njoj je cilj bio prvenstveno da za nju čuju široke narodne mase, da se pokaže u pravom svetlu, što je i uspela, ali i da zaradi novac koji bi investirala u svoju karijeru. Odmah po izlasku iz Zadruge, Tea je prionula na snimanje najpre singlova, a onda je počela da priprema i numere za svoj prvi album.

Taman kada je sve okončala i to proslavila gala promocijom u Beogradu, pojavili su se problemi.

Umesto devet pesama, njeni obožavatelji koji su kupili kompakt-disk mogli su da čuju samo dve numere, i to one koje su stavljene kao bonus pesme – “Kristijan Grej” i “Rari”.

Ovu nepravilnost prvo su primetili fanovi mlade pevačice, koji su to objavili na društvenim mrežama, kritikujući je jer se nije oglašavala tim povodom u javnosti. Pevačica je međutim sada dala obrazloženje u vezi sa celom zbrkom:

– Mnogo sam se potresla, ali se iskreno nisam iznenadila. Imali smo mnogo poteskoća tokom čitavog projekta, ali neću dozvoliti da me ovo demorališe. Pesme su pronašle već put do publike i ovim putem se ujedno zahvaljujem i izvinjavam svima koji su kupili neispravan CD. Ono što mi možemo da obećamo jeste da će svi oni moci da zamene isti. Činjenica je da je do uspeha trnovit put, tako da ću gledati tako kao da se sve ovo desilo sa razlogom. Nadam se da će fanovi imati razumevanje za ovu tehničku grešku. Mnogo mi je krivo, jer smo zaista ulozili mnogo truda i ljubavi u sve ovo – rekla je Džehverovićeva.

Source :

Vestionline

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime