instagram/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović

Teodora Džehverović, jedna od trenutno najtraženijih pevačica na regionalnoj sceni najavila je putem svog Instagram naloga svoj prvenac, album pod nazivom “Borbena”, koji će biti ekranizovan 7. marta.

“Stiže ona koja je uspela da se izbori sa svima vama koji ste je udarali u poslednjih godinu dana. Lomili ste me lažima, nepravdom i predrasudama, a ja sam se borila verom, trudom i radom.
Dobijali ste bitke, ali ne i rat. Napravili ste fatalnu grešku i potcenili protivnika.

Sada sam tu ispred vas zvanično kao BORBENA! Sa armijom fanova, sa najboljim saradnicima, puna ljubavi i podrške!” – napisala je Teodora svojim fanovima.

View this post on Instagram

Stiže ona koja je uspela da se izbori sa svima vama koji ste je udarali u poslednjih godinu dana. Lomili ste me lažima, nepravdom i predrasudama, a ja sam se borila verom, trudom i radom. Dobijali ste bitke, ali ne i rat. Napravili ste fatalnu grešku i potcenili protivnika. Sada sam tu ispred vas zvanično kao BORBENA! Sa armijom fanova, sa najboljim saradnicima, puna ljubavi i podrške! Uskoro moj ALBUM prvenac ❤️ Jedno veliko BRAVO za @adrianakadar i @boskovicm1 ❤️ I jedno veliko HVALA @menadzerka.sandra @davidljubenovic @cobi.v @markomorenno @vuksanbilanovicmusic @revvomusic @divna_divna @dusannpetrovic @idjvideos @nobakoshop @_vila_ravijojla_

A post shared by 𝓣𝓮𝓸𝓭𝓸𝓡𝓪 𝓞𝓯𝓯𝓲𝓬𝓲𝓪𝓵 (@teodoradzehverovic) on

Teodora uvek iznenadi svojim izgledom, šminkom, i stajlingom, pa je tako bilo i ovog puta.

Po svemu sudeći, odlučila se za ponovnu saradnju sa producentom i pevačem Coby-jem.

“Ovo je story o borbenoj devojci, koja se vozi taxijem do cilja svojom zamisljenom linijom, ostavljajuci iza sebe svakog zlonamernog gada, pa ako usput sretne svog Tom Forda sretne, a ako ne bar zna da je sve postigla svojim trudom i da alternativa uvek postoji!” – reči su koje je napisala Džehverovićka pratiocima.

Source :

I.Karić - Vestionline

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime