ŠVAJCARSKA

0

x Cirih-Beograd
Prevoznici su "Lasta" i "Feral travel". Polasci su utorkom i petkom sa autobuske stanice (pored železničke stanice) i uvek u 19 sati. Put vodi preko istočne Švajcarske, Austrije, Mađarske i Novog Sada. Dolazak u Beograd predviđen je narednog dana u popodnevnim satima. Cena povratne karte je 200 franaka, a penzioneri i studenti imaju popust od 20 odsto. Svi autobusi su klimatizovani i u njima se ne puši.

x Bazel-Niš
Prema jugu Srbije svakog utorka i petka iz Bazela (Industrištrase 1) u 15 sati kreću autobusi firme "Delta", i preko Ciriha, Austrije i Mađarske, stižu u Novi Sad, Beograd, Vranje, Leskovac i Niš. Cena povratne karte je 210 franaka, a za penzionere i studente popust je 20 odsto.

x Cirih-Banjaluka
Naši zemljaci koji putuju prema Republici Srpskoj najviše koriste usluge "Autoprevoza" iz Banjaluke, u saradnji sa firmom "MD". Autobusi saobraćaju svakog utorka i petka, na relaciji Lugano, Milano, Sežana, Zagreb, Gradiška, a u grad na Vrbasu stižu sutradan oko devet sati. Povratak je nedeljom i sredom u devet sati sa glavne autobuske stanice u Banjaluci. Cena povratne karte je 180 franaka. Penzioneri i studenti imaju popust od 20 odsto.

x Cirih-Doboj
Drugi najveći prevoznik prema Republici Srpskoj je "Pan Reizen
" iz Ciriha. Moderni autobusi polaze svakog utorka i petka u 18 sati, preko Italije, Slovenije i Hrvatske, a za granični prelaz u Srpsku obično koriste Brod. Povratak je nedeljom u jutarnjim satima. Cena povratne karte je 180 franaka.

x eneva-Sarajevo
Autobusi na ovoj relaciji obično koriste pravce preko Ciriha, Lugana, Italije, Slovenije, Hrvatske, Republike Srpske i Zenice do krajnjeg odredišta – Sarajeva.
Polazak je ispred zgrade UN svakog utorka i petka u 14 sati, a dolazak u Sarajevo narednog dana oko 10 sati. Cena povratne karte je 200 franaka.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime