Šta je rekao Vujošević pred duel u Sofiji?

0

Optimizam: Duško Vujošević

"Mi smo na utakmici sa Asesoftom (u Evrokupu) pokazali niz dobrih stvari. Zbog nekih aspekata u našoj igri naredne utakmice gledamo sa mnogo optimizma i sigurno da nas pobeda u meču sa Levskim ostavlja u krugu ekipa koja pretenduju da budu među četiri najbolje na kraju ligaškog dela šampionata", rekao je Vujošević za klupski sajt.

 

Košarkaši Partizana u subotu od 18 časova u Sofiji igraju protiv Levskog, utakmicu osmog kola Jadranske lige. Crno-beli imaju tri pobede i četiri poraza, a bugarski tim ostvario je jednu pobedu uz šest poraza.

 

"Ne treba ih posmatrati iz ugla dosadašnjih igara u prethodnih sedam kola. Oni su pokazali u nekim utakmicama da poseduju dobar individualni kvalitet pretočen u timsku igru. Čeka nas težak posao, s obzirom da ekipa Levskog igra na sasvim drugačiji način na domaćem terenu. Pre svega mnogo angažovanije, čvršće, mnogo agresivnije u odbrani i mnogo hrabrije", rekao je Vujošević.

 

Trener srpskog šampiona rekao je da će njegova ekipa posebnu pažnju obratiti na spoljnu liniju Levskog, koji je kvalitetan tim, uglavnom sastavljen od bugarskih reprezentativaca.

 

"Sama činjenica da je Levski ove sezone želeo da bude sastavni deo ABA karavana dovoljno ilustruje njihove motive i ambicije. Suočili su se sa nizom problema unutar kluba i nisu na najkvalitetniji način selektirali tim, kada su u pitanju zahtevi samog takmičenja. Ali sasvim su dobar i kvalitetan sastav, koji čine pre svega bugarski reprezentativci", rekao je Vujošević.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime