youtube/RTS
Milan Marić

Milan Marić je uspešan mladi glumac koji niže zapažene uloge, ali ono čime intrigira javnost je njegov ljubavni život.

Mladi glumac kog publika trenutno gleda u novoj akcionoj seriji Državni službenik, krajem 2014. godine uplovio je u emotivnu vezu sa 18 godina starijom koleginicom iz Hrvatske Ninom Violić. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona u srpskoj prestonici gostovala sa predstavom Kako smo preživele. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

U vezi su bili šest meseci, raskinuli su sredinom 2015, a o svojoj ljubavi gotovo nikada nisu govorili za javnost.

– Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni – “Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca” – ispričao je Milan za Blic 2017. godine.

Nakon raskida sa Ninom glumac je bio u vezi sa kolumnistkinjom Vanjom Bahil, koja je od njega starija devet godina. Nina Violić, koja iz prvog braka ima ćerku, se, prema pisanju hrvatskih medija, trenutno zabavlja sa tamošnjim glumcem Filipom Šovagovićem.

Source :

Vestionline, espreso.rs

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime