twitter.com/volleyballit

Bivša reprezentativka Srbije u odbojci, Slađana Erić, proterana je iz Rusije – prenosi “Komsomoljskaja pravda”.

 

Slađana se našla u izuzetno neprijatnoj situaciji iz krajnje bizarnog razloga. Naime, njen klub Proton-Saratov, nije obnovio vizu na vreme.

– Ženski odbojkaški klub Proton Saratov izgubio je jednu od najboljih igračica, srednjeg blokera iz Srbije, Slađanu Erić. To se desilo, prema izvorima dopisnika iz Saratova, zbog neprofesionalnog ponašanja administracije njenog kluba – prenosi “Komsomoljskaja pravda”.

Desilo se nešto nezabeleženo u profesionalnom sportu. Klub nije sredio dokumenta ove sportistkinje na vreme, kako se to inače čini kada je reč o strancima u sportu. I, pri letu u Čeljabinsk, na meč 27. januara, Slađanu su zadržali prilikom provere dokumenata na aerodromu “Šerementjevo”. Ekipa je letela preko Moskve, jer direktnih letova iz Saratova nije bilo.

Zadržali su tri dana, posle čega je rešenjem suda deportovana iz Rusije, kao osobu koja je prekršila migracione propise.

35-godišnja odbojkašica potpisala je u decembru ugovor sa Proton Saratovom do kraja sezone. Slađana je u izuzetno bogatoj karijeri nastupala za Crvenu zvezdu, Albi, Volero, Mursiju, ponovo Zvezdu, Modenu, Galatasaraj, Kolubaru, Partizan Vizuru, Jedinstvo iz Brčkog, Vizuru i Tent pre odlaska u Proton. Od 2002. do 2007. branila je boje naše reprezentacije.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime