EPA/Ronald Wittek
Ostaci aviona koji je pao u Nemačkoj

Tri osobe su poginule juče u nesreći malog aviona u blizini Frankfurta, a dvoje ljudi poginulo je u sudaru jednog vozila s policijskim automobilom koji je jurio ka mestu pada letelice, saopštila je nemačka policija.

Kako nezvanično saznaje portal “Sandžak lajv”, u automobilu koji se sudario sa policijskim vozilom, poginule su dve osobe iz Sandžaka, muškarac iz Prijepolja i njegova verenica iz Brodareva.

Nemački mediji preneli su i da su u sudaru tri osobe zadobile ozbiljnije povrede. Policija je saopštila da pretpostavlja da je u avionu sa šest sedišta bilo dvoje putnika i pilot i navela da još radi na identifikaciji nastradalih.

Mediji su, međutim, preneli da je ruska kompanija “S7 Erlajns” identifikovala Nataliju Filjevu kao jednu od žrtava, koja je bila i suvlasnica te kompanije, dok ruski mediji navode da je drugi poginuli putnik bio njen otac.

Filjeva (55) je na “Forbsovoj” listi za 2018. četvrta najbogatija žena u Rusiji, a njeno bogatstvo procenjeno je na 660 miliona dolara.

Ta kompanija saopštila je da uzrok nesreće još nije poznat.

U saopštenju koje je prenela AP navodi se da je avion poleteo iz Francuske ka gradu Egelsbahu u centralnoj Nemačkoj, a da se srušio i zapalio u polju nedaleko od Erchauzena, 10 kilometara južno od Frankfurta.

Source :

Vestionline

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime