Lična arhiva
Zahvalni: Porodica Bandović

Za porodicu siromašnog Slobodana Bandovića iz sela Gradac na Pešteru koji živi sa bolesnom majkom Marijom, suprugom Stankom i sinovima, prošla godina bila je više nego uspešna. Iako su godine proveli u trošnoj straćari bez vode, struje i kupatila, uskoro će, nadaju se, dočekati da se usele u novu kuću. Uspeli su da ukrove kuću, ali nedostaje novca za završne radove.

Anonimni sveštenici SPC Mitropolije Australijsko-novozelandske i velika humanitarka Rajka Tarlać uputili su dar od 500 AUD kako bi pomogli familiji Bandović da se što pre usele u novi dom.

Na redu su unutrašnji radovi – malterisanje, struja, podovi, voda, kupatilo, sanitarije.

– Biće mnogo potrebno, a mi u kući nemamo ni prebijenog dinara. Sve što radeći najteže poslove uspem da zaradim, potrošimo na ishranu i decu. Često ni za to nemamo dovoljno, pa o kući ne možemo ni da razmišljamo, a voleli bismo više od svega da je završimo što pre i da i mi živimo kao i svi ostali ljudi – rekao je Slobodan.

On se nada da će već tokom aprila radovi na kući biti nastavljeni.

– I ovo što smo prošle godine uradili za nas je veliki uspeh. Nismo ni sanjali da ćemo imati svoju kuću, iako je još poluzavršena, za nas je zlatna. Zahvalni smo do neba svima koji su nam pomogli. Našim dobrotvorima želimo dobro zdravlje i mnogo sreće u životu. Molimo ih da nas ne zaborave sada kada smo nadomak ostvarenja sna – naglašava Slobodan.

Više o uručenju donacije i napretku radova na kući moći ćete da čitate u nekom od narednih brojeva “Vesti”.

Source :

A. V. - Vesti

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime