Sigurno i povoljno slanje novca širom sveta

0


Blaunjorld, jedan od vodećih ponuđivača jeftinog telefoniranja mobilnim telefonom putem prepaid SIM kartica u Nemačkoj, u saradnji sa preduzećem " Voice Cash Group
", lansirao je u oktobru nov proizvod – karticu blaunjorld prepaid Master Card , prvu karticu na bazi pozitivnog salda na računu, za bezgotovinsko plaćanje u Nemačkoj ili inostranstvu, koja time omogućava povoljan i siguran prenos novca širom sveta. Tako, svaki klijent dobija glavnu karticu za svoje potrebe i još jednu partnersku karticu za primaoca novca u zemlji ili inostranstvu.
Činjenica je da sve više ljudi u Nemačkoj od svojih primanja pruža pomoć prijateljima i rodbini u zavičaju. Njihova je želja da novac pošalju jednostavno, brzo, transparentno i sigurno, za šta im blau Mobilfunk GmbH nudi idealno rešenje – povoljno prebacivanje novca širom sveta sa svoje glavne blaunjorld prepaid Master Card na partnersku karticu, u zemlji ili inostranstvu. Osim toga, obe kartice mogu se koristiti kao i svaka druga Master Card kartica.
Novac uplaćen na kartice blaunjorld prepaid Master Card može se koristiti za bezgotovinsko plaćanje na 28 miliona mesta koja prihvataju Master Card, kao i za plaćanje na internetu, dok je podizanje gotovine moguće na 1,5 miliona automata širom sveta.
Za korišćenje kartica ove kartice neophodno je da se na njih prethodno položi novac, a odmah zatim je moguće prebacivanje novca na partnersku karticu putem SMS poruka ili preko interneta, kao i bezgotovinsko plaćanje. Podizanje gotovine u inostranstvu s partnerske kartice je dva puta mesečno čak potpuno besplatno, bez dodatnih taksi.
Na glavnu karticu blaunjorld prepaid Master Card novac se može brzo i jednostavno uplatiti kod više od 3.000 Voice Cash partnera u Nemačkoj, na isti način kao što se uplaćuje kredit na prepaid karticu za telefoniranje mobilnim. Osim toga, novac se može uplatiti bankarskom doznakom ( Übernjeisung ), trajnim nalogom za redovno plaćanje ( Dauerauftrag ) ili putem sistema " giropadž ". Sigurnost novca na karticama garantuju Master Card i Voice Cash . Prepaid princip uplate omogućava potpunu kontrolu troškova, jer imalac karte može potrošiti samo onoliko novca koliko se na njoj nalazi.
Više informacija može se dobiti na njnjnj.blaumobilfunk.de.

 

Pogodno za svakog – bez sćufa provere
Svako ko je napunio 18 godina može kupiti blaunjorld prepaid Master Card
karticu po ceni od 19,95 evra kod svih trgovinskih partnera firme blaunjorld, kao i na internetu: http://blaunjorld.voicecash.de. Za kupovinu kartice nije potrebna provera kreditne sposobnosti kod udruženja Sćufa , a mesečna pretplata za obe kartice iznosi samo 99 centi. Za izdavanje glavne kartice potrebno je da podnosilac zahteva navede broj mobilnog telefona i važeću adresu u Nemačkoj, dok se ime vlasnika partnerske kartice navodi prilikom registracije i za njega nije potrebna posebna provera identiteta. Podnosilac zahteva za glavnu karticu može po svojoj želji davati partnersku karticu svojim prijateljima ili rođacima u zemlji ili inostranstvu.

 

 

 

 

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime