Sin Halida Muslimovića, Enis, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u nemačkom gradu Memingemu, na oko 120 kilometara od Minhena, a pukom srećom, on i njegov prijatelj su prošli s lakšim povredama!

Sudeći po slikama  koje je i sam Muslimović objavio na Instagramu, prizor s mesta nesreće bio je jeziv, a automobil je potpuno uništen. Bosanski mediji kontaktirali su sa Enisom, koji je objasnio kako je došlo do nesreće.

“Zahvalan sam da je sve dobro prošlo. Sve je OK. Bio je to nesrećni slučaj. Automobil nam je iznenada izleteo iz desne u levu traku. Kako vozilo izgleda, mi smo dobro prošli”, rekao je on.

Inače, od siline udarca u automobilu u kojem se Enis nalazio otvorili su se vazdušni jastuci, što ih je spaslo težih povreda. Zasad, Muslimović će kao posledicu udesa morati da nosi kragnu na vratu.

Da je sve u redu, napisao je i Enis na Instagramu. On je objavio slike s mesta nesreće, a potom i fotografiju sebe i druga u ambulantnim kolima sa kragnama oko vrata. Nakon što su se oporavili, momci su s prijateljima proslavili što su dobro prošli u udesu uz komentar:
“Ne može nam niko ništa.”
Source :

Vestionline, svet.rs

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime