Youtube/Xtream Droid
Foto: Ilustracija

Iako je prošlo tek mesec dana od predstavljanja poslednje generacije Samsungovih telefona iz serije Galaxy S, na mreži možemo da pročitamo sve veći broj glasina vezanih za novi model Galaxy Note-a koji će južnokorejska kompanija predstaviti tokom leta.

S prednje strane tako će se nalaziti dve kamere (možemo očekivati sličnu optiku kao i na modelu S10 Plus), dok će se na zadnjem delu kućišta nalaziti čak 4 kamere. Osim klasične primarne kamere, novi Note imaće i kameru za zumiranje (obe ove kamere imaće rezoluciju 12 MP), dodatnu 16 MP kameru za snimanje širokog ugla te 3D 16 MP ToF kameru.

Što se hardvera tiče, tu ne bi trebalo da bude većih iznenađenja i Note 10 će pokretati najjači ovogodišnji čipseti te će, zavisno od tržišta na kojem će se prodavati, dolaziti s ugrađenim Snapdragonom 855 ili Exynosom 9820. Takođe, spominje se i podrška za 5G, mobilnu mrežu nove generacije.

Predstavljanje Samsungovog Notea 10 možemo da očekujemo već 8. avgusta, a glasina koja se nikome neće svideti je i da bi ovaj uređaj trebalo da bude nešto skuplji u odnosu na prošlogodišnju generaciju.

Iako je reč samo o glasinama, čini se da će Note ponuditi brojne napredne tehnologije i opcije koje će privući kupce – od velikog ekrana i 6 kamera, do snažnog hardvera i podrške za 5G, prenosi Dnevnik.hr.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime