EPA/JASON SZENES
Kristaps Porzingis dok je igrao u Njujorku

“Njujork post” piše da je pokrenuta istraga protiv 23-godišnjeg letonskog gorostasa (2.21 cm) po prijavi žene koja je, tvrdi, bila žrtva.

Njujorška policija postupa po tužbi koja Kristapsa Porzingisa tereti da je počinio nasilno delo 7. februara prošle godine dok je igrao za Nikse (u januaru prosleđen u Dalas). To se desilo neposredno posle utakmice s Milvokijem u kojoj se teško povredio da se ni dan-danas nije oporavio od tog peha s ukrštenim ligamentima.

Po verziji te žene, nju je Porzingis pozvao u svoj stan posle meča oko dva časa ujutro, budući da su bili komšije. Na pitanje zašto je tek sada prijavila da je silovana, odgovorila je da je ćutala zato što joj je letonski košarkaš obećao 68.000 dolara za školovanje njenog brata, ali je kasnije odbio da joj da te pare.

Porzingisov advokat odbacuje optužbe.

– Mi smo 20. decembra prošle godine poslali zvanični dopis federalnim vlastima jer ta osoba pokušava da iznudi novac. Takođe smo pre nekoliko meseci prijavili slučaj NBA ligi, i oni su svesni toga da je u toku istraga. Ne možemo da komentarišemo slučaj dok traje federalna istraga.

Source :

Vestionline

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime