Podržava Džesiku, planira novi rekord

0

Jedna mlada devojka iz Kalifornije priprema se da obori rekord Džesike Votson, čak možda i pre nego što tinejdžerka iz Kvinslenda okonča svoj poduhvat.
Podržavajući pokušaj 16-godišnje Votsonove da postane najmlađa osoba koja je sama oplovila svet, Ejbi Sanderlend kaže da kritičari mladih mornara treba da se "ugrizu za jezik".
– Mislim da ljudima naših godina treba dozvoliti da to urade, ukoliko su sposobni – rekla je Sanderlendova za "Sandej mejl".
Votsonova, koja je tek nešto više od nedelju dana na putu, starija je pet meseci od Sanderlendove, koja namerava da krajem novembra krene na šestomesečno putovanje. Brat mlade Sanderlendove Zak završio je svoje solo putovanje oko sveta u julu, sa 17 godina. On bezrezervno podržava Džesiku.
– Pratiću njen put. Lepo je znati da postoji još neko ko je dovoljno lud kao vi – kazao je.
Mlada devojka iz Kalifornije, engleskog porekla, kaže da sudar s kineskom teretnim brodom nije bila Džesikina greška i bodri je da ostvari svoj san.
– Osećala sam se loše pošto je imala taj incident – rekla je Ejbi Sanderlend. – Zaspali ste u pogrešnom trenutku i sudarili se. Bilo je mnogo ljudi koji su joj onda govorili da ne treba da plovi dalje, ali se sudar mogao desiti svakom, bez obzira na iskustvo.
Ejbi Sanderlend se nada da će jednog dana i upoznati Džesiku Votson.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime