Odbojkaši Novog Pazara počeli su pripreme za narednu sezonu.

– Počeli smo ranije jer prvenstvo startuje krajem septembra, a pre toga imamo i Superkup. Još smo nekompletni, ali ubrzo će nam se priključiti srednjak Benjamin Daca, dok pregovori s još nekim igračima treba uskoro da budu završeni. Sve je slabija ponuda na domaćem tržištu, svi žele u inostranstvo, a cene su sve veće – rekao je Ćorović.

Od igrača iz prošlosezonskog tima, na prozivci su bili Nemanja Sretenović, Hasan Zatrić, Samed Prušević, Aleksa Polomac, Marko Božović, Elvir Zuković, dok je ekipa ostala bez korektora Irfana Hamzagića i Aleksandra Simića.

– Razgovaramo sa nekoliko igrača koji igraju na toj poziciji. Što se ostalih nedoumica tiče, verujem da će ostati tehničar Andrija Vilimanović, kao i primač Marko Radosavljević. Oni po ugovornoj klauzuli mogu u inostranstvo, ali verujem da ćemo nastaviti da se zajedno borimo za trofeje – rekao je trener Hamza Zatrić.

Crnogorskog reprezentativca Marka Vukašinovića na poziciji primača servisa zameniće 197 centimetara visoki Vanja Eremić koji je stigao iz subotičkog Spartaka.

– Imao sam nekoliko ponuda, tražila me je i Crvena zvezda, ali izabrao sam Novi Pazar jer očekujem da ću tu najviše napredovati. Drago mi je da sam video dosta mladih momaka, a verujem da ćemo s još nekim pojačanjima ravnopravno parirati Vojvodini – rekao je 23-godišnji Eremić.

Novopazarci naredne sezone brane trofej u Kupu Srbije, a na startu takmičenja u Kupu CEV očekuje ih dvomeč protiv Jedinstva iz Bijelog Polja.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime