Orlići” se ispromašivali,”

  Selekcija Srbije ispod 20 godina je imala korisnu proveru protiv mlade reprezentacije Rumunije u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi. Gosti su pokazali da su čvrsta i borbena ekipa, koja ume da igra na rezultat. Iz jedine šanse u prvom poluvremenu postigli su odlučujući gol kad je intervenisao Vanja Milinković Savić, ali je odbijenu loptu sačekao Tira i ubacio iz blizine u gol. "Orlići" su u nastavku propustili brojen šanse preko Siniše Mandića, kapitena Nemanje Maksimovića, Mijata Gaćinovića, Andrije Živkovića, Dejana Dražića i Marka Grujića, ali se rezultat do kraja nije menjao.
  I pored poraza, selektor Veljko Paunović može biti zadovoljan igrom, a posebno u drugom poluvremenu, kada su Rumuni bili potpuno nadigrani.
  Veljko Paunović je izveo sledeći tim: V. Milinković Savić, Stevanović (46. Gajić), Antonov (77. Grujić), Veljković, Babić, S. Milinković Savić (64. Dražić), Zdjelar (86. Andrić), Gaćinović (77. Plavšić), , Mandić (46. Simić), Maksimović (77. Ristić), Živković (64. Mihajlović).


   

  0

  POSTAVITE ODGOVOR

  Upišite vaš komentar
  Upišite vaše ime