Reprezentativci Srbije u odbojci rekli su da neće biti lako u završnici Svetskog prvenstva, ali da ne žele da se zaustave do konačnog cilja.

Srbija je žrebom u Torinu “upala” u grupu sa Italijom i Poljskom.

Srbija će prvu utakmicu treće faze Svetskog prvenstva igrati u sredu od 21.15 protiv domaćina Italije.

– Italija celo prvenstvo igra veoma dobro. Ne kažem da će biti lako, ali znamo zašto smo ovde, borili smo se i sada ne stajemo, guramo samo napred. Tempirali smo formu iz utakmice u utakmicu, što je veoma dobro. Nadam se da će ishod da bude u našu korist – rekao je Aleksandar Okolić u Torinu.

Marko Ivović je rekao da je Srbija na pola puta i da sledi teška borba.

– Ovo je bio samo deo. Pred nama su, nadamo se, četiri utakmice, i to je cilj svega ovoga. Iskreno se nadam da smo sazreli za ono što je ispred nas. Imamo kvalitet, pokazali smo ga. Neće biti lako, što je sigurno – rekao je Ivović.

Milan Katić je kazao da je medalja cilj.

– Izabrali smo teži put i drago mi je zbog toga. Među najboljih šest smo, što je veliki uspeh, ali se nećemo zaustaviti. Cilj je medalja. Mnogo smo radili i nadam se najboljem – rekao je Katić.

Dan posle duela sa Italijom, Srbija će igrati protiv Poljske svoju poslednju utakmicu u Grupi J. Plasman u polufinale obezbediće dve prvoplasirane ekipe, dok će ih čekati najbolje dve selekcije iz druge grupe u kojoj se nalaze Rusija, Brazil i SAD.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime