Nož sevnuo posle tuče

0

U prepodnevnim časovima u ponedeljak, policija Viktorije uhapsila je Marka Manovića (29), koji je povezan sa ranjavanjem 24-godišnjeg mladića iz Altone Medouz, 10. novembra ove godine u Altoni, na zapadu Melburna.
Kako se veruje, mladiću su nanete ozbiljne povrede nožem tokom fizičkog obračuna članova dve grupe, nedaleko od ugla Esplendejd i Pjer ulice u Altoni.
Detektivi iz CIU iz Severne Altone uhapsili su u ponedeljak oko 10.30 pre podne Marka Manovića, bez stalnog mesta boravka. Manović je optužen za nanošenje povreda i tuču. Zadržan je u pritvoru, a juče je trebalo da bude izveden pred sudiju za prekršaje.
Tri osobe su optužene u vezi s incidentom od 10. novembra. Prošle nedelje policija je saslušala i optužila dvojicu 25-godišnjaka iz Sent Albansa i Hopers Krosinga. Oni su pušteni da se brane sa slobode do saslušanja zakazanog za 31. mart pred Prekršajnim sudom u Sanšajnu. Policija je saopštila da istraga još nije završena.
rtva napada, mladić iz Altone Medouz, prevezen je u bolnicu u kritičnom stanju, i on se i dalje nalazi na lečenju. Kako je saopštio detektiv Kerin Moloni, dve grupe mladića posvađale su se zbog razbijene flaše nedaleko od pristaništa u Altoni.
– Svađu su započeli oko trivijalnih stvari. Veruje se da je u tuči učestvovalo oko 20 osoba. Posle sukoba članovi obe grupe su se razišli, ali su se dva čoveka vratila. Žrtva je tada ubodena nekoliko puta – izjavio je Malone.
Policija je pozvala svedoke napada da im se jave na 1800 333 000.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime