Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je novo saopštenje, ali ovog puta tematika je drugačija u odnosu na ono što smo čitali prethodnih dana.

Klub sa Malog Kalemegdana saopštio je da će se distribucija karata za treću utakmicu polufinalne serije ABA lige obaviti u prostorijama SD Crvena zvezda u četvrtak od 10 do 16 časova.

– KK Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da je interesovanje za ovu utakmicu ogromno i da bi i tribine beogradske Arene bile male da prime sve koji su zainteresovani da prisustvuju tom meču i pruže podršku crveno-belima! Klub ovom prilikom saopštava da će ulaz na tribine dvorane „Aleksandar Nikolić“ za treću utakmicu polufinalne serije protiv ekipe Partizana, biti slobodan, uz besplatne ulaznice koje će biti distribuirane u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda u ulici Ljutice Bogdana 1a, u četvrtak od 10-16 časova. Broj karata koje će biti distribuirane u prostorijama Sportskog društva po osobi će biti minimalan, kako bi svi, zbog izuzetno velikog interesovanja mogli da dođu do karte za ovaj meč. Ovakvu odluku klub je doneo kako bi u sedištu crveno-bele porodice na pravi način podelio ulaznice svima koji žele da se nađu u dvorani u subotu uveče i pruže veliku podršku košarkašima Crvene zvezde – navedeno je u saopštenju crveno-belih koje je objavljeno na klupskom sajtu.

– KK Crvena zvezda podseća još jednom da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, osoba koja preuzima besplatne karte ili ih kupuje, u obavezi da da na uvid svoj JMBG i ličnu kartu na uvid. Crvena zvezda obaveštava javnost da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige – Član 41.3) ali i ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ovaj meč, radi lakše organizacije „majstorice“ nikome od navijača Partizana koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu – neće biti dozvoljen ulazak u halu, jer će cela hala biti obojena u crveno-belo.

Zbog toga, sektori koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće u potpunosti popunjeni navijačima Crvene zvezde. Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima i izuzetnog interesovanja koje vlada među navijačima i simpatizerima Crvene zvezde za ovaj meč. Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine kupovinom svoje sezonske karte, ali će i za ta mesta biti vršena pojačana kontrola i vrlo detaljan pretres, a isti princip važiće i za vlasnike dnevnih ulaznica za sve sektore! Crvena zvezda poziva sve koji budu došli u dvoranu u subotu da naprave atmosferu svojstvenu samo onima kojima je crveno-bela boja u srcu i kao šesti igrač pomognu košarkašima da dođu do pobede i plasmana u finale – stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Treća utakmica polufinala ABA lige na programu je u subotu od 18 časova.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime