twitter.com/bucksmedia
Janis Adentokumbo, grčki reprezentativac

U intervjuu za ESPN Janis Adetokumbo poručuje da nije u NBA ligi da bi stvarao prijateljstva sa protivnicima, a u tom smislu se uporedio sa Kobijem Brajantom i Majklom Džordanom.

U aktuelnoj sezoni mnogi vide Janisa Adetokumba kao kandidata za MVP nagradu. On nema najbolje brojke među kandidatima, ali je predvodnik Milvoki Baksa koji imaju najbolji skor u ligi. Janis je sa novinarom Adrijanom Vojnarovskim pričao o tome zašto nema običaj da se sprijatelji sa drugim NBA zvezdama.

– Da li je Kobi Brajant bio blizak sa drugima? Da li je Kevin Garnet bio blizak sa momcima protiv kojih je igrao, ili Majkl Džordan? Mislim da se samo radi o tome da budeš kompetitivan. Ako znam da ću igrati pritiv njih i ako znam da ću ih videti u plej-ofu ili ako znam da ću ih videti u godinama koje slede, pokušaću da ih se klonim i da ne gradim odnos jer znam da kada sam na terenu daću 100 odsto. Možda ako izgradiš prijateljski odnos sa nekim ili ako sam ja blizak sa nekim, onda će on očekivati da ja dam 50 odsto i da budem mekan prema njemu. Ne želim da postoje stvari koje će da me sputavaju i zaustavljaju – rekao je Janis Adetokumbo.

Source :

Vestionline

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime