Medija centar Beograd
Slavica Đukić Dejanović

Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, juče rano ujutru, u selu Saranovo, automobilom je udario devojčicu.

Kako pišu beogradski mediji, nesreća se dogodila kad je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je Dejanović obilazio. Nakon toga, ministarkin suprug zaustavio se i povređenu devojčicu odvezao je u hitnu, gde je ona zbrinuta.

Ranko Dejanović potvdio je da je došlo do saobraćajne nezgode. Kako je rekao, dete je, na svu sreću, dobro, a do incidenta je došlo na pet-šest metara od pešačkog prelaza.

– Nesreća se desila u selu Saranovo u subotu ujutro oko 07.50 sati, ispred škole. Ja sam vozio oko 50 kilometara na sat i ispred je bio zaustavljen automobil. Najnormalnije sam krenuo da ga obiđem i u tom trenutku su se vrata otvorila i devojčica, koja je inače prvi razred, izašla je iz njega. Udario sam je prednjim desnim blatobranom. Iste sekunde sam se zaustavio i ubacio sam je u auto i hitno odvezao u ambulantu. Sve vreme je bila pri svesti – priča Dejanović.

Posle prvog pregleda, Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu u Kragujevac na snimanje.

– Urađen je skener glave, ultrazvuk i drugi pregledi i devojčica je dobro, van svake je opasnosti. Išao sam i u kuću gde živi, da razgovaram sa njemim ocem. Tu sam za devojčicu i njenu porodicu za sve što treba – kaže Dejanović.

Posle saobraćajne nesreće, dodaje Dejanović, policija je izašla na lice mesta, a on je dao izjavu, uradio vanredni tehnički pregled vozila, analizu krvi i test na alkohol, koji je, kako kaže, pokazao da nije bilo prisustva alkohola.

Ministarka Slavica Đukić Dejanović nije komentarisala ovaj saobraćajni incident. Ranko Dejanović kaže da je odmah posle nesreće obavestio suprugu šta se dogodilo, dodajući da su njih dvoje na raspolaganju devojčici i njenoj porodici za sve što je potrebno.

Source :

Vestionline

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime