MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i četvrtu pobedu na pripremama u Turskoj.

 

Crveno-beli su trijumfovali protiv Rabotničkog, a trener šampiona Srbije Vladan Milojević zadovoljan je kako je odigrao kombinovani tim koji je poslao na teren.

– U ovoj utakmici sam hteo da dam šansu svim igračima i prvobitni cilj mi je bio da odigraju sat vremena, sve izmene su bile u 60. minutu. Protivnik je bio dobar, igra slično kao naše ekipe u Superligi, tako da sam zadovoljan. Nije lako kada igrate na različitim pozicijama, zadovoljan sam njihovom prikazanom željom i voljom. Teške su noge, naporne su pripreme. Treniramo dva puta dnevno, a ono što me zabrinjava je to da je teren svakim danom sve lošiji i lošiji, ali izdržaćemo do kraja – rekao je Milojević.

Osvrnuo se i na povredu jednog od startnih igrača, Marka Gobeljića.

– Rabotnički je dao sve od sebe i veliki je motiv kad igraju protiv nas. To je dobar odnos tako i treba da igraju, ali iz ovakvih utakmica je najvažnije da izađemo živi i zdravi. Polako se primiče početak prvenstva i ne bi voleo da neko bude povređen, desila se i situacija sa Gobeljićem i ne bih voleo da gubim igrače, a za njih je najgore kad se povrede pred kraj priprema i onda sve pada u vodu – rekao je Milojević.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime