Košarkaši delili paketiće

0


Košarkaši Starih prijatelja iz Diseldorfa već su, zbog obaveza u prvenstvu Landes lige, gde posle sedam kola vode sa maksimalnih 14 bodova, organizovali dodelu novogodišnjih paketića svojoj deci u restoranu "Kod Cerovića" u Mersu. Na proslavi su pored dece košarkaša bili i članovi njihovih porodica, ali i simpatizeri kluba. Nekadašnji igrač Boban Obradović je u ulozi Deda Mraza mališanima podelio božićne paketiće, a onda je četrdesetak starijih ostalo do ponoći družeći se i praveći planove kako dalje.
Jer, posle dvonedeljne pauze prvenstvo je nastavljeno gostovanjem u Osteratu, gde je protiv istoimene ekipe ostvaren trijumf od 102:49 (22:22, 24:8, 17:12, 29:7). Sledeći duel kao domaćini imaju u nedelju, 6. decembra od 16 sati u sportskoj dvorani Brinkmanstrase. 16 u Diseldorfu. Očekuje se masovan dolazak navijača i njihova pomoć u ostvarenju cilja – ulazak u Ober ligu.
STARI PRIJATELjI: Đukić 19, Bojić 32, Jevtić 14, Savić 10, Tasevski 10, Salem 9, Šuman 8, Miličević. Trener: Đurđe – Đura Vojinović. "Tehniko": Branislav – Čivija Čavić.

 

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime