Kličko u ringu sa Pulevim

0

Spektakl u najavi: Vladimir Kličko i Kubrat Pulev
 

Ukrajinac u karijeri ima učinak od 62 pobede (53 KO) uz tri poraza, dok je Bugarin ostvario skor od 20 pobeda (11 KO) na isto toliko mečeva. Borba će biti održana u Hamburgu.

 

"Trening je gotov. Uložio sam mnogo truda, znoja i strpljenja kako bi stigao do ove tačke. Spreman sam, motivisaniji više nego ikad. Jedva čekam da počne borba. Kubrat Pulev je jedan od najboljih boksera ne računajući šampiona. Imao je dobre borbe u karijeri i dosta vremena da se spremi za borbu", rekao je Kličko.

 

Kličko će pokušati 17. uzastopni put da obrani titulu. Bolji učinak od njega imaju samo Leri Holms sa 20 odbrana i Luis sa 25.

 

"Kličko je najdugovečniji šampion posle Džoa Luisa. Pulev je neporažen i imao je sjajnu amatersku karijeru. Biće ovo uzbudljiv meč", naglasio je njegov menadžer Bernd Bente.

 

Pulev se nije pojavio na pres konferenciji, a Bente je to objasnilo lošim dogovorom sa njegovim predstavnicima. Pulevov tim tvrdi da su mogla samo trojica da prisustvuju pres konferenciji, zbog čega je Bugarin odustao.

 

"Ovo me je samo ojačalo. Dobio sam dodatno vreme da usavršim detalje. Ovi jeftini trikovi svetskog šampiona su samo početak. Takvo ponašanje nije prikladno šampionu četiri federacije. Nije prikladno. Ovo je mentalna igra, ali oni ne znaju da sam ja na nju potpuno spreman. Ja sam iz Bugarske, znate", rekao je Pulev.

 

Borba između Klička i Puleva u Hamburgu je na programu u subotu uveče.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime