Karadžiću apsolutna podrška

0

Direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević rekao je da aktuelni predsednik FSS Tomislav Karadžić ima apsolutnu podršku fudbalske Srbije.
– Karadžić ima apsolutnu većinu u odnosu na svoje rivale u ovom momentu, pre svega zahvaljujući dobroj organizaciji i rezultatima FSS poslednjih godina, izjavio je Milošević u Jagodini, gde je bio gost na tradicionalnoj manifestaciji Plavo veče.
Prema Miloševićevim rečima, Fudbalski savez Srbije je pod vođstvom Karadžića uradio mnogo po pitanju infrastrukture u Srbiji, pomogao mnogim klubovima, kao nijedan prethodni predsednik u istoriji srpskog ili jugoslovenskog fudbala.
– Mnogo dobrih stvari je odrađeno, međutim, sve se to stavlja pod tepih i pričaju se samo neke negativne stvari i prosto ne mogu da se složim sa tim. Sistem fudbala u Srbiji je ogroman, održavati ga na ovaj način je teško, a FSS to radi dobro, u zaista izuzetno teškim uslovima, s obzirom na to da imamo velike prepreke sa svih strana, uključujući i neke državne elemente. Teško je pod takvim pritiskom ostvarivati ovakve rezultate i usput pomagati klubovima, istakao je Milošević.
On tvrdi da sve ovo govori, ne da bi branio bilo koga, nego što su to činjenice.
– Ne, ne govorim ovo da bih branio nekoga, pričam o stvarima koje su činjenice, koje nisu samo moje mišljenje. Kod nas se ljudi često bave sporednim stvarima, a ne suštinom, zaključio je Milošević.
Karadžić je na nedavnoj Skupštini FSS dobio podršku, a promenama statuta, obezbedio je sebi još najmanje godinu dana na predsedničkoj funkciji.
Inicijativu za njegovu smenu inicirala je Crvena zvezda predvođena Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom.

 

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime