EPA/Erik S. Lesser
Nikola nije bio zadovoljan energijom i pruženim zalaganjem svoje ekipe.

Nikola Jokić pričao je o porazu Denvera od San Antonija, kao i o razgovoru koji je “obavio” sa protivničkim trenerom Gregom Popovičem.

– Moramo da igramo sva četiri perioda na visokom nivou. Mislim da smo sposobni za tako nešto. Moramo da se fokusiramo, da imamo više energije na početku meča. Da budemo svesni svoje pozicije – rekao je Jokić posle poraza.

Srpski centar se tokom meča požalio na bol u kolenu, ali je tokom razgovora sa novinarima rekao “da nije ništa ozbiljnije i da je sve u redu”.

Nagetsi su, posle puno vremena, bili kompletni, ali i dalje nisu uspeli da dođu do pobede. Nikola kaže da se potpuno podredio Džamalu Mareju, koji je sam vratio njihov tim u igru u poslednjoj četvrtini.

– Možda. Ko zna. Nemam pravi odgovor. Svi traže svoj ritam. Potrebno je da igramo timski, ne može da postoji samo jedan momak koji će uraditi sve. Samo sam pokušavao da mu (Mareju) dodam loptu, da napravim dobar blok za njega. Kada uđe u ritam on je nezaustavljiv.

Posle meča, Jokić je otišao do trenera Sparsa Grega Popoviča, ali nije hteo da otkrije o čemu je tačno sa njim pričao.

– Bio je to običan srpski razgovor. Šalim se. Rekao sam mu koliko mu se divim. Uživam kada igram protiv njegove ekipe. Neverovatno je koliko sve primećuje, kako svemu pristupa… Ponekad me i nasmeje – dodao je Nikola.

Jokić je bio najbolji kod Nagetsa sa 22 poena, deset skokova i šest asistencija.

Source :

Vestionline

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime