Youtube.com/The Late Late Show with James Corden
Švedski fudbaler u šou-programu

Švedski napadač bio je gost popularnog šou-programa Džejmsa Kordena u studiju televizije Si-Bi-Es u Los Anđelesu.

 

Zlatan Ibrahimović (37) opravdava očekivanja zbog kojih ga je Los Anđeles Galaksi u martu doveo da igra u MLS. Drugi je strelac takmičenja s 22 gola (četiri iz penala), a pobeda deli klub od plasmana u plej-of. Galaksi je u nedelju domaćin optisanom Dinamu iz Hjustona u poslednjem kolu Zapadne konferencije.

Ali, kakav bi to boravak fudbalskog stara u Americi bio ako ne učestvuje u nekom televizijskom šou-programu. Zlatan je obavio i tu formalnost.

Odazvao se pozivu Džejmsa Kordena da mu bude gost. Gledaocima se daje da poznate vide u drugom svetlu ili da pred kamerama učine nešto što će da izazove njihovo oduševljenje i salve aplauza. Tako je i Ibrahimović morao da otvori teglu s krastavčićima, da tancuje, da izgovori svoje ime i prezime s punim ustima kolača, ali i da navade imena najmanje tri sestre iz rijaliti dinastije Kardašijan.

Kao da je pred teškim pitanjem u nekom kvizu, Šveđanin bosanskog porekla se malo zamislio, a onda je poređao tri imena: Kim, Lou i Kendel. Odgovor mu je uzet kao tačan, mada je ova poslednja polusestra prve dve, a rođena im se zove Kortni.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime