Horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Ovan

Pritiskaju vas obaveze i razmišljate kako da ih se oslobodite. Ne zaluđujte se, ti poslovi se neće sami uraditi, pa zato ne gubite energiju trošeći je na nerviranje. SAVET: čuvajte se infekcija.

Bik

Razmišljate kako da završite poslove koje ste dugo izbegavali. Rokovi se bliže i sve su manje šanse da bez posledica, još jednom, sve odložite. SAVET: ne odugovlačite.

Blizanci

Savladale su vas emocije, ali idilu kvare iskrice ljubomore. Kad ste toliko duboko podstaknuti ljubavlju, razmislite malo o korigovanju svog ponašanja. SAVET: budite samokritični.

Rak

U potpunosti vas je očarao postupak voljene osobe. Bilo bi lepo da joj se revanširate lepim gestom, na primer, organizujte zajednički izlazak ili večeru za dvoje. SAVET: oprezno s alkoholom.

Lav

Puni ste dobrih ideja i savršeno vam je jasno kako da organizujete dan. Ukoliko previše žurite, napravićete zbrku iz koje ćete se izvlačiti dosta dugo. SAVET: budite strpljiviji.

Devica

Ukoliko vam je potreban posao pravi je trenutak da se pokrenete. Ne čekajte pomoć sa strane, već preuzmite inicijativu jer će vam se svaki trud ubrzo isplatiti. SAVET: budite uporni.

Vaga

Niste raspoloženi za određene osobe sa kojima morate da budete u društvu. I pored dobre volje, niste u stanju da to prikrijete u potpunosti. SAVET: ne preterujte sa hranom.

Škorpija

Dan nije povoljan za otpočinjanje ljubavne veze jer bi bila opterećena lošim aspektima koji ne obećavaju mnogo romantike. Nakon interesantnog starta usledio bi neprijatan kraj. SAVET: budite obazrivi.

Strelac

Napeti ste jer vam se sve skupilo. Što se posla tiče, ruke su vam vezane, pa je bolje da na vreme od svega odustanete. Moguć odlazak na kraće putovanje. SAVET: više se krećite.

Jarac

Nesmotreno upadate u raspravu koja se završava žestokom svađom. Nije trenutak za verbalno nadmetanje, lagana šetnja je dobar izbor pred kraj dana. SAVET: opustite se.

Vodolija

Nedostaje vam više strpljenja. Za to nisu krivi postupci drugih ljudi, već nešto drugo što ne želite da priznate sebi. Napravite razliku između ponosa i sujete. SAVET: budite samokritični.

Ribe

Proverite zbog čega vam je važan ovaj datum. Možete prevideti važne obaveze bez kojih nećete moći da realizujete nekoliko poslova za koje danas mislite da su sigurni. SAVET: ne čekajte poslednji trenutak.