Horoskop za četvrtak, 6. novembar 2014. godine

0

OVAN
Dobijate vesti koje su vezane za posao. Okolnosti su delimično povoljne, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da sačekate konačni epilog.
SAVET: sačuvajte optimizam.

BIK
Sve što danas čujete zvuči vam neprijatno i u vama budi uznemirenost. Situacija nije nepovoljna koliko vam se čini, prebrzo zaključujete.
SAVET: ostanite pribrani.

BLIZANCI
Imate utisak da stvari počinju da teku onim tokom kojim ste priželjkivali. Ipak, trenutan pozitivan trend ne obećava da ćete uskoro rešiti ključne probleme.
SAVET: ostanite koncentrisani.

RAK
Nepotrebno se nervirate zbog sitnica i raspravljate se sa bliskim osobama. Zbog preterane tenzije i osetljivosti, postajete naporni i džangrizavi.
SAVET: izbegnite nervozu.

LAV
Pravite se da ste smrtno ozbiljni i strogi, a to radite da biste sakrili bolećivost prema osobama za koje znate da to ne zaslužuju. Budite dosledni.
SAVET: nekada je pametnije ćutati.

DEVICA
Neprijatna diskusija u vašem domu može narušiti porodičnu harmoniju. Izbegnite raspravu i posvetite se ukućanima kojima ste potrebni.
SAVET: unosite više tečnosti.

VAGA
Predstoje vam važne promene, otvaraju se nove mogućnosti. Iskoristite priliku i svoje ideje predočite osobama koje vam mogu pomoći.
SAVET: pojačajte fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA
Ukoliko budete dovoljno strpljivi, ovaj dan može proći bez negativnih posledica. Ne dozvolite da neko preuveliča vaš neuspeh i na taj vas način pobedi.
SAVET: kvalitetnim snom izbegnite migrenu.

STRELAC
Posvetite više pažnje jednom članu porodice koji će vas danas zamoliti za pomoć. Ako je potrebno, svoj interes u potpunosti stavite u drugi plan. Isplatiće vam se.
SAVET: ne opterećujte želudac.

JARAC
Sitnica menja plan koji ste imali za danas. Okolnosti se menjaju, pa vam se čini da su svi promenili svoje stavove koji vam sada postaju potpuno strani.
SAVET: obuzdajte svoju netaktičnost.

VODOLIJA
Morate pojačati fizičke aktivnosti kako biste iz sebe izbacili višak energije. Jedino na taj način možete podići samopouzdanje koje vam nedostaje.
SAVET: više se rekreirajte.

RIBE
Osećate se nadmoćno u odnosu na osobe koje se nalaze u neposrednom okruženju. Pravi razlog takvog stanja jeste taj što se drugi ljudi povlače i daju vam prednost.
SAVET: pripazite se povreda.

 

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime