Horoskop

0

OVAN
Predstoje nove aktivnosti i interesantna poznanstva. Prihvatite ideju za poslovnu saradnju jer ćete ostvariti zaradu koja vam omogućava odlazak na dugo odlagani put.
SAVET: izbegavajte brzu hranu.

BIK
Ako sarađujete sa inostranstvom, očekujte privremeni zastoj i odlaganje dogovora. Osim toga, ne pokrećite teške teme sa voljenom osobom.
SAVET: obuzdajte svadljivost.

BLIZANCI
Nemojte da izgubite strpljenje ako se suočite s neprijatnim problemima koji deluju nerešivo. Klonite se rasprava sa drugima jer ne možete da uskladite mišljenja.
SAVET: odložite obaveze.

RAK
Neobične okolnosti vas dovode na mesto gde vaša analitična priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da brzim potezima rešite važan problem.
SAVET: ne oklevajte.

LAV
Raspoloženi ste i društveni, ali i previše napeti. Pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost.
SAVET: ne prihvatajte sve zdravo za gotovo.

DEVICA
Neizvesna situacija nije brzo rešiva. U toku popodneva od poslovnih saradnika stiže još jedna nepovoljna vest. Ne žurite i ne pokušavajte da otklonite probleme na silu.
SAVET: oprez u saobraćaju.

VAGA
Novčani priliv koji vas je oraspoložio stiže u trenutku kad ste planirali veliku kupovinu. Obuzdajte brzopletost i pažljivo osmislite troškove.
SAVET: prijaće vam duga šetnja.

ŠKORPIJA
Okruženi ste prijateljima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog poboljšanja finansijske situacije u mogućnosti ste da im priredite zabavu.
SAVET: ne opuštajte se previše.

STRELAC
Imate ambiciozne planove, ali ne možete ništa od toga da sprovedete u delo jer izostaje očekivani novčani priliv koji vam je za to neophodan.
SAVET: ne pritiskajte ukućane.

JARAC
Pravi je momenat da iznenadite partnera. Oslobodite se svih ostalih aktivnosti i dan provedite u društvu voljene osobe koju već neko vreme zapostavljate.
SAVET: uloženi trud će brzo biti nagrađen.

VODOLIJA
Možete popraviti finansijsko stanje i izgladiti nesporazum sa šefovima. Iskoritite dobar trenutak i bez kolebanja prihvatite šansu koja vam se smeši.
SAVET: ne oklevajte.

RIBE
Predstoji vam neobičan predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje kroz posao. Ne reagujte brzopleto jer možete upasti u neočekivane probleme.
SAVET: ne rizikujte.

 

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime