Twitter.com/crvenazvezda_en

Novi desni bek crveno-belih otkrio je da je imao ponudu Partizana, ali da je od početka razgovora hteo samo na “Marakanu”, odakle želi i do A reprezentacije Srbije.

 

Mladi fudbalski reprezentativac stigao je u redove prvaka Srbije iz francuskog Bordoa da pojača konkurenciju Filipu Stojkoviću i Marku Gobeljiću.

– U ovom trenutku je želja da nosim crveno-beli dres odnela prevagu, bez obzira na finansije, iako ne mogu da kažem da mi Crvena zvezda nije ponudila odličan ugovor. Prezadovoljan sam, želim dugo da igram u Zvezdi i da se sa navijačima radujem titulama i Ligi šampiona. Bilo je kontakata drugih klubova sa mojim agentima, ali nije bilo dileme kod mene, zvezdaš sam od malena – rekao je Gajić na predstavljanju u Turskoj.

On je dodao da su pregovori dugo trajali, ali da se nijednog trenutka nije dvoumio.

– Ostvarilo se ono o čemu sam dugo maštao. Na meni je da se na što bolji način uklopim, da doprinesem ekipi. Nadam se da će ovo biti lepa i duga saradnja – naveo je Gajić i od dosadašnjeg saigrača, a bivšeg štopera Vukašina Jovanovića dobio uverenje da će mu biti odlično u Zvezdi.

Prema njegovim rečima u perspektivi vidi se kao člana najjačeg tima Srbije.

– Bilo bi suludo da kažem da ne bih to želeo. Svaki fudbaler teži da brani boje svoje zemlje. Uz dobre igre i konstantnost verujem da mogu da dođem do tog nivoa. I dalje sam mlad igrač, ima dosta prostora za rad. Ne bih da se nešto desi preko noći, želim da radim temeljno i naporno – zaključio je Gajić.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zadovoljan je dolaskom Gajića.

– Pokušao je da se afirmiše u inostranstvu, u velikom klubu kao što je Bordo, gde je stekao određene profesionalne navike koje će mu koristiti u našem klubu. Verujem da će Gajić u Zvezdi ostvariti ono što je želeo, a takođe je klub dobio kvalitetnog igrača kako bismo bili još uspešniji – poručio je Mrkela.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime