Sećate se Končite, pobednice pesme za Evroviziju 2014.godine. Pažnju svetskih medija pridobila je zahvaljujući svom nesvakidašnjem stajlingu, pevanjem i ekscentričnim nastupima. Ovoga puta je sve iznenadila…

Končiti Vurst dosadilo je da bude žensko, pa je napravila takvu transformaciju da izgleda neprepoznatljivo.

Pevačica se oduvek osećala kao žena, ali je poželela da ponovo bude muškarac. Na svom Instagram profilu austrijska pobednica Evrovizije podelila je fotke na kojima je fanovi u prvi mah nisu prepoznali. Končita više nije brineta, već plavuša, skroz je skratila kosu, koju je ofarbala u plavo, a znatno je skratila i bradu, koja je sada takođe plava.

View this post on Instagram

LOVE being blond

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

Odrekla se i dubokog dekoltea i haljina, koje je zamenila trenerkama i pantalonama.

Mnogi su se složili da je i kao muško lepa, ali ima i onih koji se pitaju šta joj trebalo da toliko drastično promeni svoj imidž. “Gde je nestala brada po kojoj te prepoznajemo”,”smanji posete frizeru, ne sviđaš mi se ovakva” samo su neki od komentara nezadovoljnih fanova, kojima se Vurst ne sviđa kao muškarac.

View this post on Instagram

🐺

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

Inače, ovo nije prvi put da Končita izaziva negodovanje svoje publike. Krajem februara je obrijala glavu, a prošle godine je takođe eksperimentisala s plavom bojom kose.

Podsetimo, Končita nije prvi tranvestit koji je odneo pobedu na pesmi Evrovizije, ali je svakako podigao najviše prašine. Rođena kao Tomas Nojvirt u Austriji, šokirala je javnost 2014, kada se na sceni najvećeg muzičkog takmičenja pojavila kao bradata žena s dugom kosom i u haljini.

View this post on Instagram

🌑

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

Od tada je krenuo njegov uspeh u muzici, a pored toga napisao je knjigu i pozajmio glas animiranom junaku u filmu “Pingvini sa Madagaskara”.

Sada je odlučila da se pojavljuje pod pravim imenom Tomas, a ne kao Končita.

Končita je prošle godine frapirala svet kada je objavila da je HIV pozitivna. Ona je zbog pretnji bivšeg dečka priznala da već dugi niz godina živi s tim virusom. Pevačica je svoju ispovest podelila na društvenim mrežama, a navela je i da se leči otkako je saznala dijagnozu.

Source :

Vestionline, kurir.rs

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime