Amber Herd

Američki glumac Džoni Dep navodno je podneo 50 miliona dolara tešku tužbu zbog klevete protiv bivše supruge Amber Herd.

Dep (55) tvrdi u novim dokumentima da su optužbe njegove bivše žene za porodično nasilje “složena prevara”, javlja “The Blast” u petak.

Zvezda serijala “Pirati sa Kariba” kaže kako je Herd prešla svaku granicu kada je napisala članak za “Vašington post” u decembru.

“Pre dve godine, postala sam javna ličnost koja predstavlja porodično nasilje i osetila sam punu silu besa javnosti protiv žena koje su progovorile o nasilju”, napisala je Herd u članku.

Herd (32) nije spominjala Depa, ali ona sada kaže da je referenca na njega bila vrlo jasna.  Članak “počiva na glavnoj tezi da je gospođica Herd žrtva porodičnog nasilja, a da je gospodin Dep krivac za to nasilje”, stoji u optužbi.

“Dep nikada nije zlostavljao Herd. Njene optužbe protiv njega iz 2016. godine su lažne”, navodno stoji u optužbi.

Dep je naglasio da je zbog tog članka pretrpeo velike posledice jer samo četiri dana nakon objave, njegov “piratski” filmski hit, nije bio popularan kod publike.

“Herd nije žrtva porodičnog nasilja, ona je krivac”, stoji u optužnici.

Optužnica takođe uključuje i optužbu da je Herd tokom braka započela vezu s vlasnikom Tesle, Ilonom Maskom s kojim se sastajala “kasno u noćnim satima”, navodi “The Blast”.

Herd je zatražila razvod u maju 2016. godine uz optužbe da ju je glumac verbalno i fizički zlostavljao “tokom cele veze”. Ona tvrdi da je Dep postao besno nasilan tokom tog meseca i da joj je bacio mobilni u lice, čupao joj kosu, razbijao boce vina i uništio joj slikarski studio.

Dep je dobio privremenu zabranu približavanja, a Herd je tada trebalo da svedoči na sudu, ali par je došao do zajedničkog sporazuma u avgustu 2016.

“Naša je veza intenzivno osećajna i povremeno turbulentna, ali uvek obeležena ljubavlju”, par je izjavio u zajedničkoj izjavi. “Ni jedna strana nije iznela lažne tvrdnje kako bi se finansijski osigurala”. U izjavi takođe stoji – “nikada nije bilo nikakve namere da se nanese fizička ili emotivna šteta”.

Podsećamo, slavni holivudski glumac krajem januara stigao je u Beograd zbog snimanja filma “Minimata” u režiji Endrua Levitasa. Planirano je da snimanje traje sedam nedelja, od toga nedelju dana će provesti na crnogorskom primorju.

Source :

Vestionline

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime