Dnevni horoskop za utorak, 12. mart 2019.

0
head1 head2 head3
cell1_1 cell2_1 cell3_1
cell1_2 cell2_2 cell3_2
cell1_3 cell2_3 cell3_3

ovan ovan 21. 3. – 20. 4.Čuvajte se obmane koja bi mogla proisteći iz neiskrenih reči nekog kome verujete. Ono što bi vam preostalo jeste razočaranje zbog lažnog prijateljstva.
SAVET: moguće su povrede, budite oprezni.bik bik 21. 4. – 21. 5.Dinamičan dan, okruženi ste velikim brojem ljudi. Svi nešto traže od vas, bilo da je to savet ili druga vrsta pažnje za koju vi niste raspoloženi.
SAVET: budite strpljivi.blizanci blizanci 22. 5. – 21. 6.Izvesna je promena na poslu, pojavljuju se neke nove situacije koje od vas zahtevaju punu koncentraciju i pažnju. Pripremite se na dan pun iskušenja i rizika.
SAVET: ako možete, odložite obaveze.rak rak 22. 6. – 22. 7.U ljubavi nedostaje živahnosti. Skoro da više ne verujete u nešto lepo. U najavi su dešavanja koja će vas uzdrmati iz korena. Moguća su nova poznanstva.
SAVET: pokrenite inicijativu.lav lav 22. 7. – 23. 8.Nalazite se u središtu laži i intriga. Prepoznajte u svojoj okolini osobu sklonu zakulisnim radnjama i svađama jer je ona ta koja doprinosi neskladu vaše veze.
SAVET: suočite se s problemom.devica devica 24. 8. – 23. 9.Previše ste sujetni. Zbog svojih neumerenih reakcija možete ostati bez bliskog prijatelja. Pre nego što bude prekasno korigujte svoje zahteve.
SAVET: preispitajte sebe.vaga vaga 24. 9. – 23. 10.Opuštenost je nekad korisna, ali vama, trenutno, donosi štetu. Ako to postane pravilo, onda je to neodgovornost koja bi vas mogla mnogo koštati.
SAVET: razmislite o tome.škorpija škorpija 24. 10. – 22. 11.Mislite da jedino novac ima pravu moć kojom sve rešavate. Šansa da ostvarite dodatnu zaradu neće doneti olakšanje, naprotiv, pojačaće nezadovoljstvo.
SAVET: umirite nervozu.strelac strelac 23. 11. – 21. 12.Usredsređeni ste na uspeh, ne ostavljate prostor za kompromis. Zaslepljeni ambicijom, ne vidite nedostatke koji mogu prouzrokovati velike probleme.
SAVET: pažljivo sa dokumentima.jarac jarac 21. 12. – 21. 1.Ljubavni plan koji ste sebi zacrtali sa uspehom može biti ostvaren. S druge strane, na poslu moguć neobičan događaj koji će vas nakratko obeshrabriti
SAVET: ne zalećite se.vodolija vodolija 21. 1. – 19. 2.Spremite se da brzo reagujete jer će se danas mnogo toga pokrenuti. Upotrebite snalažljivost i iskoristite povoljan trenutak za ostvarenje poslovnih poduhvata.
SAVET: iskoristite šansu.ribe ribe 20. 2. – 20. 3.Predstoji vest o skorom poslovnom unapređenju. Ukoliko ste jedan period proveli u učenju i usavršavanju svog znanja, očekujte da će vam se uskoro sve isplatiti.
SAVET: čuvajte se prehlada.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime