“Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije”, izjavio je pevač.

Darko Lazić čeka svoje drugo dete sa verenicom Marinom Gagić, koja je u šestom mesecu trudnoće i nosi dečaka. Pevač je po prvi put u javnost izneo detalje iz braka sa bivšom suprugom Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu.

Iako su i Ana i Darko krenuli svako svojim putem, te svi detalji njihovog razvoda nisu bili poznati. Darko je sada otkrio neke od njih, u kojima kaže kako ga je Ana varala sa sadašnjim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

– Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije. Kako ga poznajem? Mi smo bili u braku, a Ana je uporedo bila sa Danijelom. Takoreći, varala me je sve dok to nisam saznao. Ništa u životu nije slučajno, pa tako ni naš razvod. Oko svega što je vezano za Lorenu, naš dogovor super funkcioniše – rekao je Darko za “Svet”.

– Nikada ne bih dozvolio da Lorena zove Danijela “tata”, niti ga ona tako zove. Danijel je za nju Danijel, Marina je Marina. Ona ima svoju majku i svog oca – dodao je Lazić, a zatim prokomentarisao i podelu imovine.

– Sve što ja imam jeste Lorenino, stan u kome Ana i ona žive jeste Lorenin, pa nema nikakve dileme oko podele imovine – zaključio je Darko.

Source :

Vestionline, telegraf.rs

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime