Dangubić: Spanulis pod ključem

0

Spektakl o kome se priča mesecima: Nemaja Dangubić
 

"Sigurno je lepo igrati u predivnoj atmosferi za koju ne sumnjam da će je stvoriti navijači, ali nama je najbitnije šta se dešava na terenu", rekao je Dangubić za klupski sajt.

 

Zvezda će u petak u Areni dočekati Olimpijakos u četvrtom kolu Grupe D Evrolige.

"Igrači Olimpijakosa ne dolaze u nameri da se družimo i daće sve od sebe da pobede. Mi smo u naporno radili i iskoristili vreme da se dobro pripremimo za njih jer je reč o veoma kvalitetnoj ekipi koja je upisala sve tri pobede, dve na gostujućem terenu", kazao je Dangubić.

 

Prema njegovim rečima, najveća opasnost preti od Vasilisa Spanulisa, za kojeg je rekao da je jedan od najvaklitetnijih evropskih igrača.

 

20.000 duša spremno da "oduva" braću Grke!

 

Kapiten Luka Mitrović rekao je da beogradski klub u veoma dobroj atmosferi i pun samopouzdanja dočekuje Olimpijakos.

 

"Kada su izvučene grupe odmah je započela priča o spektaklu koji nas očekuje u meču protiv Olimpijakosa. Eto, dočekali smo taj duel i sigurno je da će atmosfera biti fenomenalna i prijateljska. Ipak, na terenu će biti drugačije i mislim da će biti to jedna lepa košarkaška priredba", rekao je Mitrović.

 

On je dodao da se košarkaši Zvezde ne opterećuju time što bi eventualnom pobedom "otvorili vrata Top 16 faze". Utakmica između Zvezde i Olimpijakosa počeće u petak u 19.00.

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime