twitter.com/nbaslam
Nadalje u suprotnim bojama - Batler i Šarić

Novo krilo Filadelfije imalo je šta da poruči pred debi.

– Kada momci znaju da igraju košarku, kao što je slučaj sa svim u ovom timu, onda će sve da legne na svoje mesto. Niko nikome neće stati na žulj. Svi imamo isti posao, svi očekuju da budu isti igrači kao do sada. Zbog toga mislim da će ovo biti uspešno – izjavio je Džimi Batler, koji je iz Tibervulvsa prešao u Seventisikrerse usled nezadovoljstva sa stanjem ekipe.

– Mislim da ako neki igrač ima problem sa mnom, rekao bi to. Osim ako se svi u mojoj bivšoj svlačionici nisu pretvarali. Mislim da nisam ja bio problem uopšte. Ne mislim da sam loš saigrač, ali ljudi svašta pričaju. Mislim da sam neverovatna osoba, saigrač i to ću da pokažem ovim momcima ovde – dodaje Batler.

Generalni Menadžer Elton Brend je prezadovoljan svojom odlukom da Šarića i Konvingtona pošalje za četvorostrukog Ol Stara:

– Batlerovi ciljevi se poklapaju sa našim i gradom Filadelfije. Svi ga vole u svlačionici. Na terenu je zahtevan, želi da pobeđuje. Mogu da se izborim s tim, naša organizacija može da se izbori s tim, naši igrači mogu da se izbore s tim, jer želimo da pobeđujemo. Trejd je bila laka odluka za mene.

Treći tim Istoka je u tim doveo sjajnog pojedinca na obe strane terena, koji je od početka sezone na 21 poenu, pet skokova i četiri asistencije.14

Source :

Vestionline

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime