AUSTRIJA

0

x Beč-Požarevac
"Eurolajn" svakodnevno polazi sa stanice "Erdberg" (3. bečki okrug). Ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom autobus polazi u 19 časova, a petkom, subotom i nedeljom u 17 časova. Povratna karta do Beograda staje 72 evra, a do krajnje destinacije Požarevca 78 evra.

x Beč – Vrnjačka Banja – Mladenovac – Despotovac
Autobusi prevoznika "Zoran Rajzen" sa stanice "Erdberg" polaze svakodnevno, ponedeljkom, utorkom i sredom u 18.30, četvrtkom i nedeljom u 18, petkom u 15, i subotom u 17 časova. Cena povratne karte do Vrnjačke Banje iznosi 80 evra, a u jednom pravcu 45 evra. Nudi se i poseban popust od 50 odsto na cenu karte za decu do 10 godina starosti.

x Beč-Zaječar-Negotin-Kladovo
Autobusi firme "Goran Nikolić prevoz" sa stanice "Erdberg" kreću ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom u 18 časova, petkom u 15, subotom u 18 časova i nedeljom (od decembra) u 17 časova. Organizovan je i prevoz za putnike do Knjaževca i Bora. Povratna karta do Negotina, odnosno Kladova staje 80 evra.

x Beč-Banjaluka-Sarajevo
"Eurolajns" za Sarajevo svakodnevno prevozi putnike sa bečke stanice "Erdberg", ponedeljkom, utorkom, sredom, četvrtkom, subotom i nedeljom autobus iz Beča, preko Banjaluke za Sarajevo kreće u 18 časova, a petkom u 17 časova. Povratna karta do Banjaluke košta 66, a do Sarajeva 79 evra.
 

POSTAVITE ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime